כניסה
למנויות
צרו קשר

בורגול הפתעות של איתן

בורגול הפתעות של איתן:

רכיבים:

1.5 כוסות בורגול 

בצל
2 גזרים
2 שיני שום

1.5 כוסות אפונה קפואה
4 כוסות חומוס (שהושרה ובושל, או סנפרוסט)

לתיבול: קארי, כורכום, כמון, פפריקה אדומה, מלח, פלפל.

 
אופן ההכנה:

משרים 1.5 כוסות בורגול במים ובזמן ההשרייה מטגנים בצל + 2 גזרים ולאחר מכן מוסיפים 2 שיני שום, כוס וחצי אפונה קפואה, 4 כוסות חומוס שהושרה ובושל או סנפרוסט.

מסננים את הבורגול שעמד בצד ומוסיפים לתבשיל.

מתבלים. מכסים עם מים חמים, אחרי רתיחה להנמיך את הלהבה ומבשלים 15-20 דקות עד שאין נוזלים.

כיצד נתייחס:
לארוחת צהרים של 3 מנות חלבון ומנת פחמימה = עד 2.5 כוסות.
להאמין. לפעול. להגשים.